S. å. e. r. d. t. i. l. n. u. o. p. s. k. f. a. C. M. y. A. m. E. g. ,. ø. h. v. D. b. c. q. O. j. N. J. æ. B. L. Q. K. 2. I. ½. 1. /. 4. 0. 3. F. H. R. V. 5. 6. 8. -. 9
Gulerødderne er bagt i et andet fad med olie, knust hvidløg, salt og masser af sort peber. Salaten består af ruccola, tomater, avocado og solsikkekerner i olie/balsamico dressing
Imens blandes avocado med kryddersmøreost og det smages til medlimesaftog salt. Skær kyllingefileterne i tern, kom det i en skål og tilsæt olie, soja, limesaft, og finthakket ingefær, chili og hvidløg
H. m. d. e. n. s. k. u. l. g. t. i. h. a. v. å. p. o. b. f. -. æ. ,. ø. r. j. D. y. (. 4. ). 1. c. 0. 2. 5. ½. S. K. B. 8. 3. 6. 7. V. A. 9. O. L. N. é
Laksen dryssede jeg med slat og peber ogcirtonsaft. Derefter vendte jeg hver enkelt laksestykke i sesamfrø, så de dækkede det øverste aflaksen - den modsatte side af der hvor skindet sidder
Jeg syntes også det var ved at være pinligt at det var så længe siden jeg havde madblogget, så jeg tog mig selv kraftigt i nakken i går og lavede ordentlig aftensmad (næsten uden snyd)
Husk at fjerne side fedet og evt ben. Laks . Det hele blendes og kommes på laksen , husk at salte den inden , bag ved svag varme 130 grader ca 25- 30 min til en hel side
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.