Jeg var endelig blevet den lykkelige ejer af en surdej (den flinke cand. kok var så rar at give mig en portion) men der var desværre nogen i det lille hjem, som ikke var så vild med lugten af surdejen
Mums. Pludselig blev det "store bagedag" i det lille hjem. Efter bollerne var bagt, fik jeg blod på tanden og var nødt til at bage noget mere, så jeg besluttede mig for at tage fat i "Meyers bageri"
J. e. g. s. k. u. l. h. a. v. b. r. ø. d. m. p. å. j. …. o. t. i. n. O. f. ,. M. y. C. H. K. '. A. æ. G. á. –. (. ). 5. 0. 2. 3. c. 8. 1. 7. 4. B. ”. Æ. L. T. F. /. S. D. -. N
L. a. k. r. i. d. s. e. n. å. b. l. v. t. o. g. m. ø. f. C. u. H. æ. p. y. h. O. ,. -. D. j. ". B. 3. 0. F. z. V. é. c. T. U. R. I. N. E. (. M. ). J. S. 2. 1. G. W. A. w. 4. –. ”. P. 5. 6. /. k L
Her er Claus Meyer jo fantastisk til det lyse bageri og jeg besluttede at lave en portion dej af hans opskrift på mormorbrød og i stedet lave lækre boller ud af det – og sikke nogle boller
Bager man dem selv, er jeg helt vild med den her opskrift, som jeg har lånt hos Claus Meyer. Store bededag er lige om hjørnet, en af mine favorithelligdage
Vi bestilte kaffe, som var fra Estate Coffee, som Claus Meyer i øvrigt også ejer. Når man har spist på verdens bedste restaurant, bør man da dele ud af oplevelsen, ikk
Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i Claus Meyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifter på både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger
Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet
10-12 min på røremaskine, indtil den slipper skålens kanter helt, er blød, smidig og består glutenprøven, som Claus Meyer så fint har indført i de danske bagehjem
Claus Meyer er nu en dygtig kok, og med disse brownies har han ramt plet. Det er vigtigt at bruge en god chokolade for at få den rigtig brownie-smag frem
10 min på røremaskine, indtil den slipper skålens kanter helt, er blød, smidig og består glutenprøven, som Claus Meyer så fint har indført i de danske bagehjem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.