Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg. Kom linserne i og rør rundt , derefter kom linserne i og hæld vandet over
Server med forårsløg og brød. - Piskefløde til at runde smagen af med. Det gode ved denne suppe er at man hurtig mæt og mæthedsfornemmelsen holder lang tid, fordi linserne giver en god fylde
I mens linsernekoger i suppen, steges kyllingen med olie, og det resterende krydderiblandning. Suppen er meget mættende, og der er ikke mange spor af sommer over den, men skidt være med det, for den smager fantastisk, og samtidig billig og let at lave
Pigerne på besøg en kold vinteraften - det kræver vino og en fyldig suppemed masser af fyld. Det er ikke vigtigt at fyldet er varmt, så det kan laves i forvejen ogsuppen skal bare være varm
Server med forårsløg og et stykke godt brød. Det syntes jeg ofte er problemet medsupper, at man bliver hurtig mæt, men det holder kun i kort tid – det er ikke et problem her
Begge dele puttes ned til linsernemednoget mere vand, så det bliver suppeagtigt. Det hele varmes op og smages til med salt og peber og da, der vokser noget vild Merian i min have kom der ogsånoget af det i
Varm en gryde med lidt olivenolie og steg de hakkede ingredienser i gryden. Tilsæt bouillonpulver eller en smuldret bouillonterning og tilsæt kokosmælk, vand og salt
E. n. l. æ. k. e. r. h. v. d. a. g. s. t. u. -. ). D. o. å. L. i. m. 4. p. M. j. T. B. f. 8. 2. 1. ½. 3. 0. b. K. ø. c. ,. y. 6. Y. F. A. S. P. H. V. R. 5
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.