Træningsboller med ekstra træningseffekt inkluderet. -). Ah, jeg må vist besvare min overskrift med et "nej", men opskriften på træningsboller er fra bladet FitLiving og fyldt med gode ting og har et højt indhold af fibre
Nu er der i hvertfald knækbrød til mange mange dage, min kollega og mon ikke der også er et par stykker til min gamle bedstemor som jeg skal besøge i morgen
For i Cupcake Mafiaen har vi ofte diskuteret, hvordan de mon laver dem, hvad de putter i, og hvordan de får chokoladen så lækker og "nutella" agtig, som de nu gør det
Hjalp det mon fantasien lidt på vej. Snaskede og svampede kanelsnegle - uden tørre kanter (12 stk)Dej (fra Meyers kanelsnurrer - fordi der bare ikke findes nogen bedre kanelsnegle-dej)2,5 dl kold mælk25 g gær1 lille æg500 g hvedemel75 g sukker8 g salt6 g stødt kardemomme75 g smørKanelremonce150 g blødt smør50 g brun farin50 g sukker½ dl sirup1 spsk + ½ tsk kanel1 sammenpisket æg til penslingOpløs gæren i mælken. Smør remoncen ud i et jævnt lag, rul dejen stramt sammen, og skær den i 12 lige store stykker
Panikker du nu over, hvordan du mon kan redde den. Det her er en sand vegansk klassiker. Dadelkugler. Hvis du kan tænde en blender/foodprocessor, kan du lave de her
Jeg ville gerne have pyntet kagen med frysetørrede jordbær, men svæklingen her kunne ikke få låget af bøtten, så i stedet måtte jeg bruge de frysetørrede hindbær, men mon dog det har haft en negativ effekt
Så er der lækker kage til den gamle faster, mon ikke de falder i god jord. Ja, i dag var egentlig dagen hvor ham babydrengen i min mave skulle se den virkelige verden, udenfor min mave
. Baggrund. Endnu en irsk klassiker. Den fyldige kaffekage er en favorit blandt alle der kender den. Den kræver lidt ekstra omhu, men den er helt klart besværet værd
Men mon ikke den er væk inden da. Cheesecake stammer fra USA. Kagen holdt sit indtog i Danmark i 80’erne, da Karolines Køkken barslede med opskrifter med de nye mejeriprodukter, som kvark, flødeost og hytteost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.