4 pers (ca 12 stk). 1 spsk olie. 1 tsk pizzakrydderi. 1 spsk tomatpure. 1 spsk mel + lidt ekstra til at rulle dejen med. 1 pk færdiglavet butterdej eller pizzadej. 1 pk revet cheddar. 1 sammenpisket æg til pensling. Rul dejen ud på bordet med lidt mel, til en stor firkant på ca 1 cm tykkelse. Bag i ovn i 15-20 min, til sneglene har fået en flot brun farve. ca 12 stk. 1 spsk olie. 1 tsk pizzakrydderi. 1 spsk tomatpure. 1 spsk mel. 1 pk færdiglavet butterdej eller pizzadej. 1 pk revet cheddar. 1 sammenpisket æg til pensling
vanilje proteinpulver, 3 hele æg, 150 g. havregryn, 1 stor banan, 5 g. flydende sødemiddel, 1, tsk. Når dejen er fordelt puttes en lille firkant chokolade i hver muffins og de bages derefter ved varmluft 180 grader i ca. 150 g. 1 stor banan
Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange jeg har lavet banan-snacks henover sommeren, så de af Jer, der følger mig på instagram (@annaeiholm) har nok set opskriften et par gange eller 10. 12 stk. 180 g tørrede dadler. 1 spsk. 1 dl solsikkekerner. 1 scoop bananproteinpulver (kan sagtens undlades). Tænd ovnen på 175 grader. 10 minutter så den lige kan sætte sig. Lav små klatter/toppe på en bageplade og bag dem i 15-20 min. 180 g tørrede dadler. 1 spsk olie. 1 dl solsikkekerner. 1 scoop bananproteinpulver (kan sagtens undlades)
150 g æggehvide. 190 g smuttede mandler. 150 g hindbær. 100 g mørk chokolade. Efter du har gjort dette bager du macaronsne i ovnen på 180 grader i 10 min. 150 g. 190 g. 150 g. 100 g
1 moden banan. Det er sundt, næringsrigt, sødt, lækkert og nemt at lave. Der er mange forskellige opskrifter på proteinpandekager, og jeg har tidligere også lagt opskrifter ud – men jo flere pandekager man laver, jo bedre bliver man til det
1. 1. 1. J. e. g. l. s. k. r. o. u. f. é. D. n. m. a. t. v. ,. i. d. å. p. ø. b. æ. c. h. H. j. T. 4. E. /. L. 6. -. 8. (. ). 2. S. y. 0. 5. Æ. R. A. B. N. I. G. w. F
When ready to serve the salad, toss with dressing and serve. To cook the quinoa, bring 1 cup water to a boil in a small saucepan. Reduce heat to a low simmer, cover, and cook for 12-15 minutes, until water is absorbed. 1 large apple, thinly sliced*. 1 ½ teaspoons Dijon mustard
100 g mandelmel (jeg brugte hjemmelavet). 1 squash. 1. Lad dejen stå i skålen i 5-10 min, så kernerne kan suge lidt af væsken til sig. Næringsindhold per 100 g. Protein 15 g. Fedt 18 g. 100 g mandelmel (jeg brugte hjemmelavet). 1 squash. Næringsindhold per 100 g. Protein 15 g. Fedt 18 g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.