Denne brownie har jeg efterhånden lavet SÅ mange gange, og jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har fået delt opskriften før nu, for det er en af mine absolutte yndlingskager
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. v. e. j. b. f. n. i. ,. o. t. k. y. æ. p. å. m. u. J. c. w. D. F. C. (. '. ). E. 2. 0. -. 5. 3. 1. L. ä. K. 4. S. P. T. H. x. B. 7
Til trods for at kagen består af tre dele, er den utrolig nem at lave og kan stort set ikke slå fejl, så kan kun anbefale, at man afprøver opskriften, næste gang man har anledning til det
Ingredienser til brownien. Min mor spurgte efter en kage hun kunne have med til damerne på sit arbejde, og straks gik jeg igang med, at finde en lækker kage
J. e. g. h. a. r. b. t. d. n. k. f. ø. -. o. l. p. j. m. D. s. i. å. ". w. u. H. B. y. I. æ. ,. c. C. 2. 0. 5. 3. 1. v. P. R. T. F. 6. 4. Ø. 7. L. S. (. ). K. U. W. g g
H. e. r. m. d. n. l. o. v. p. s. k. i. f. t. å. ø. a. g. ,. j. (. c. h. u. ). O. w. b. C. æ. B. 3. 4. 0. 6. 2. 1. /. S. P. K. ×. 5. -. F. 7. A. D. y. ) l
Jeg ved ikke helt, om man kan kalde tre sammensatte ingredienser for en opskrift, men ikke desto mindre bliver netop disse tre til svampede, sunde chokoladebrownies
Cheesecake i glas. På små 15 minutter kan du bikse en lækker cheesecake sammen og med din yndling topping i form af marmelade efter smag og behag. Top din cheesecake med 1-2 spsk marmelade
Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
Opskrift på cheesecake med citron og skyr. Min gode veninde Sara laver en rigtig dejlig cheesecake, som har inspireret mig til at lave en ernæringsforbedret udgave af den traditionelle cheesecake med flødeost og digestive kiks
Det var faktisk fordi min kusine Mette efterspurgte opskriften til familie-julefrokosten her i januar, at jeg syntes den skulle bages når nu hun kom på besøg
I. f. o. r. b. i. n. d. e. l. s. m. C. h. t. a. ø. g. j. v. c. k. æ. p. J. y. F. R. -. ,. u. é. å. K. O. ). M. V. T. D. N. (. B. E. 2. 0. 5. 1. 3. +. 8. %. ½. 6. 4. P. H. A. G. U. S. L. w. 9. z. q
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.