Denne ChickenTeriyaki kan sagtens spises for sig selv. 2 dL teriyaki mariande (jeg bruger Kikkoman’s, man andre kan også bruges). Bland revet ingefær, 1 dL teriyaki og 2,5 spsk. majsstivelse, 1 dL teriyaki sammen og kom det sammen med kyllingen ned i panden til grøntsagerne
Placer kyllingebryster på et skærebræt. Ved hjælp af en skarp kniv, skæres slidser på tværs af kyllingebryst omkring 3/4 af vejen gennem kyllingebryst og pas på ikke at skære hele vejen igennem
Tandoor er en leirovn, som fylles med trekull. I den steker de brød, kjøtt, fisk og kylling. Kjøtt/fisk blir ofte tredd på spyd for at de skal være enklere å steke
Weekenden, hvor jeg lavede teriyakiburgere, endte med at stå fuldstændig i burgerens tegn. Så jeg besluttede mig for at give "pulled chicken" et forsøg - en beslutning jeg absolut ikke fortrød
Pulled chicken er perfekt fredagsmad (og et fedtfornuftigt alternativ til pulled porked). Pulled chicken passer sig selv i ovnen, men den kræver selvfølgelig, at man er hjemme til at sætte den ind … Du kan speede tempoet lidt op ved at bruge kyllingeinderfilet
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
CHOP SUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellig ingredienser. Det er vel den kinesiske retten, som er best kjent i Norge, men som det finnes 1000'vis av oppskrifter på
Chicken korma eller på godt dansk braiseret/grydestegt kylling. Chicken er engelsk/amerikansk og betyder kylling og korma er urdu og betyder braisere/grydestege
Hele lejligheden dufter af karry og det er duften af min yndlings karry-ret. Første gang jeg fik retten serveret var hos mine svigerforældre, hvor min svigerfar havde været i køkkenet og havde kokkereret denne lækre gryderet
Jeg har længe haft lyst til en rigtig curry. Sådan en som rigtig kan give lidt varme på en kold januardag og det er lige netop sådan en omgang vi har fået her til aften
Lækker smagfuld indisk ret, der virkelig får din smagssans på eventyr. Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderier i deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikka masala
Denne indiske klassiker skal selvfølgelig også have min egen udgave hvor jeg holder mig rimelig meget til originalen men gjort den til min egen alligevel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.