Bland hvidløg, friskhakket persille og citronsaft sammen med mayonnaisen og bum - hjemmerørt aioli. " og det er det heller ikke - hvis bare man man følger opskriften og har respekt for doseringen af olie
Den kan også anbefales som et alternativ til chilimayo til sushi (gerne hjemmelavet selvfølgelig). Hvis man er til hvidløg er man formegentlig også til aioli - en genial spansk dip/kold sauce, som komplimenterer mange retter rigtig godt
Til sidst blendes hvidløg med eller presses i ogaiolien smages til med friskkværnet peber og salt. Der er blandt andet tilføjet æbleeddikecider, hvidløg og friskkværnet peber
Pisk æg og salt og tilsæt dråbevis olien indstil aiolien når en konsistens som du er tilfreds med. Det kan da også godt blive lidt tørt, så her er et hjemmerørt alternativ
På rapsen bliver aiolien smuk og gul som denne her. Jeg plejer at bruge Hellmanns, som den hurtige løsning, da den er lavet på rapsolie og blommer fra fritgående høns
Aioli er meget nemt og hurtigt at lave. Første step er, at de pasteuriserede æggeblommer skal have samme temperatur som olien, og andet step er at tage den med ro, når man tilsætter olien
Liker du ikke blåmuggost, kan du følge oppskriften frem til punkt og nyte en skikkelig god aioli. Blåskimmeldressingen er en videreutvikling fra samme oppskrift og smaker fantastisk
Kammuslinger med aioliog en smule klassisk glaze er simpel, let og utrolig delikat. Lige siden min kæreste og jeg var i Østrig tilbage i feb/marts, har tapas været en hyppig aftensmad her i huset
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.