Jomfruhummer - Aioli - Kølig vin. Det er maj og forårsudgaven af Madsvinene står for døren. fra haven - og - hvis der er lagt en vin på køl, så er det bare toppen
Arranger asparges på et fad og top med tomatblandingen og drys med gedeost. 1 bundt grønne asparges. 8-10 cocktailtomater, halveret. Kog asparges i 2 min. 1 bundt grønne asparges. 8-10 cocktailtomater, halveret
Hvide asparges med rejer og rygeostcreme. Hvide asparges med rejer og rygeostcreme. 20 minutter for asparges-delen samt 55 minutter for brødet inkl. 2 bdt hvide asparges. Skallen fra 1/2 øko-citron. Skræl forsigtigt de hvide asparges og kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. 2 bdt hvide asparges
Har fået det bedste tip til at opbevare asparges af min veninde Tine. Bræk enderne af aspargeserne og sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Denne version er den lidt mere “vinter-agtige-version”, da der bruges hvide asparges fra glas. Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvide asparges
1 bundt friske grønne asparges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Vend asparges i lidt olivenolie i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Vend rucolasalaten og gedeosten med marinaden og server salaten til de grillede asparges
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.