Chokolademousse. Skær kagen midt over i to lige store halvdele og kom mousse på den ene halvdel. Kom alle ingredienserne i en skål og pisk til det er en tyk og cremet mousse
Jeg havde lovet at lave nogle fødselsdagskager til min mor. grofthakket hvid chokolade. Den ene havde jeg en klar idé til, men hun ville også gerne at der var en kage som min lille ægge-allergiske niece kunne spise, så det blev en cheesecake
Puréen, som er tilbage i sigten, skal ikke bruges i kagen, men kan serveres som tilbehør. Hæld blandingen over kagebunden og sæt kagen på køl i mindst tre timer, inden den serveres
Sæt den justerbare bagering rundt om chokoladekagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Hvid chokolade/hindbær-mousse - laves senest dagen før. Det er min favoritopskrift på lagkagebunde – lyse bunde m/hvid chokolade og marcipan – og jeg bruger den ofte
Chokolade chok kageKagebund. Drømmer om chokolade ligenu. Afkøl kagen på en rist. Chokoladecreme. Når kagen er helt kold så flæk den med en lang kniv, så man har to kagebunde
Ellers er det et lag med hvid chokolademousse og et lag med jordbærmousse. Brug en kniv til at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagen med revet hvid chokolade, jordbær eller hvad du lige synes
Den legeret karamel-creme som skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolademoussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
F. o. r. l. a. n. g. t. i. d. s. e. f. j. v. p. k. å. ,. b. m. D. u. O. h. æ. S. c. ø. P. y. E. &. '. H. J. C. (. ). 2. 0. *. 1. 5. I. 3. %. 6. V. /. T. 7. °. é. x. B. -. L
Pyntes med chokolade glasur og kokos. 5 dl vand 300 g smør 4 æg 1/2 tsk salt 2 tsk bagepulver 600 g sukker 2 tsk natron 500 g hvedemel 14 spsk Kakao 2 spsk vaniljesukker Sigt alle de tøre dele sammen
Drys med melblandingen over den ubagte dej og fordel chokolade stykkerne over. Endnu en uge er fløjet af sted, og en dejlig weekend stod for døren, og det var en god grund til at bage en lille kage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.