Små lækre muffinshapsermedchokolade, banan og kokos. De er også gode at have med på madpakken som en lille dessert, men at det stadig er sundt og lækkert
Jeg har før delt en opskrift på chokolade cupcakes – den kan du finde her. Da muffinsene var færdig bagt og afkølet lavede jeg et hul i midten af dem og fyldte det med karamel
Chokolademuffins har kun én ulempe … eller to måske – de er vanedannende og de forsvinder som dug for solen, så lav endelig dobbeltportion eller tredobbelt, ellers er der med garanti ikke nok
J. a. m. i. n. e. u. f. s. k. l. g. t. d. o. r. (. M. j. ,. y. ø. C. h. b. ). æ. p. å. v. N. c. D. S. 1. 2. 0. 5. 4. 3. B. T. F. L. -. H. w. I. z. . n l
O. p. s. k. r. i. f. t. e. n. æ. l. 1. 2. o. g. u. d. m. ,. a. ø. c. h. 3. 7. 5. b. v. 0. å. j. (. ). /. 4. X. L. q. 6. y. %. B. I. V. S. -. 8. A. J. K
F. æ. r. d. i. g. e. c. h. o. k. l. a. m. u. f. n. s. b. t. p. S. å. j. v. ). J. y. ø. N. D. M. ,. C. 2. 0. (. 1. 5. 4. 3. /. R. T. é. K. B. -. V. . n g
Det blev til muffinsmed hvid chokolade, ribs og kokos. Jeg synes den søde hvide chokolade og de sure ribs arbejder godt sammen og strukturen i kokos kan jeg bare godt li’
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.