150-200 g
valgfri chokolade (chips eller grofthakket)
Instruktioner
Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse.
Tilsæt æg og pisk igen.
Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed.
Vend tilsidst chokolade i dejen og bland det godt i.
Kom dejen på køl min. 1 time - gerne til dagen efter.
Del dejen i 70 g stykker og rul dem til kugler.
Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem.
På en almindelige bageplade kan der være 8 stk.
Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader i 16 minutter
(15 min=let bløde, 16 min=almindelig, 17 min=sprøde)
Tag cookies ud og kom dem med bagepapir over på en bagerist.
Afkøl 15 minutter.
Tag cookies af bagepapiret og lad dem afkøle helt på bageristen.
Opbevar i lufttæt boks
Det er lidt som om, at alt det jule-tam-tam har taget lidt af sukkertrangen og lysten til at bage. 125 g kokosmælk (brug det fede i mælken, som ligger i toppen). 125 g kokosmælk (brug det fede i mælken, som ligger i toppen)
Jesper og jeg forsøger at få vendt den meget usunde livstil, som har gjort sig gældende herhjemme under hele min graviditet og de første par uger på fælles barsel
Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Intet mindre. "Hemmeligheden" er den lange hævetid. Hvis du er akut kage-trængende skal du finde dig noget andet at bage - de her er først spiseklar ca 2½ time efter du går i gang
Det her er den bedste opskrift på muffins, som jeg nogensinde har bagt og smagt. De smager skønt af chokolade og lakridsfrostingen, som er enormt nem at lave, harmonerer rigtig godt med sammen med kagen
Senest opdateret 30/10/16. Jeg er altid på jagt efter en god småkage eller cookie opskrift. I sidste uge så jeg madprogrammet Spis og Spar på DR1 – og kokken Jesper Vollmer kom med en opskrift på store, lækre syndige chocolate chip cookies – oprindelig fra bloggen louiogbearnaisen
Nogle dage har man bare brug for noget. Noget blødt, og lidt chewy. Og uendeligt lækkert. Det får du her. Og så er det med almindelige billige ingredienser
Hvis du vil være på forkant og stille den på køl, skal du være opmærksom på, at toppingen sætter sig og bliver mere som en fast chokoladetrøffel – heller ikke dårligt dog
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver. På samme måde som jeg griber ud efter min lillesøsters arm når vi krydser en gade sammen
Kommentarer
san94
Hej bruger du saltet eller usaltet smør til dine cookies? :)
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.