Saltede mandler - med lakrids Karoline V. Når vandet koger tilsættes mandlerne Bliv ved med at rører rundt indtil vanden er kogt væk Fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir
Og så er det tilmed easy peasy at lave. Hvis du ikke har kastet dig ud i at lave saltede mandler selv (eller været så heldig at smage andres hjemmelavede) må du virkelig unde dig selv at prøve dem
Fordel mandler på en bageplade beklædt med bagepapir og bag mandler i 10 min. Jeg havde brug for lidt lækkert den anden dag og havde set denne opskrift på Madbanditten, de lød vanvittigt lækre, så de måtte prøves
Bland de færdige mandler med paprika og opbevar dem i tætlukket glas. Hvis du bare ønsker de almindelige salt mandler, lader du selvfølgelig bare være med at tilsætte paprika
Bland citronsaft, citronskal, olie og salt godt sammen og bland det godt sammen med mandlerne. Mandlerne må ikke blive for mørke, så hold øje med dem i ovnen
Klip et lille hul i det ene hjørne, og dekorer chokoladebruddetmed den lyse mocca chokolade. Det her chokoladebrud er lavet på chokolade og ægte kærlighed
Tag chokoladen ud og knæk den i stykker, så der dannes små chokoladebrud. Klip lakridserne i små stykker, og fordel dem på et lille skærebræt med bagepapir
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.