Det kan være svært at komme på en hurtig og nem frokost i en travl hverdag og man kommer måske ofte til at springe måltidet over, hvilket ender i for lavt blodsukker og overspisning til aftensmaden
OG VIGTIGST AF ALT vægten styrer ikke længere om det bliver en god elleren dårlig i dag – jeg mærker hvordan jeg har det og har haft det fantastisk siden start
Med min kreation gik jeg ud fra, at jeg gerne ville have noget salt, sprødt og friskt i modspil til den lune og lidt fede leverpostej og valgte derfor at toppe min lune leverpostejsmad med hjemmesyltede rødløg, saltede og sprøde rødbedechips og frisk persille (se billede herunder)
J. e. g. h. a. r. b. t. i. k. s. o. l. d. m. n. v. y. ,. ø. f. H. u. p. 5. æ. (. å. ). G. 0. 2. w. 1. -. 7. j. /. 3. I. D. q. c. V. T. ". B. A. L. U. S. Æ. F. é. P. 9. 8. E
Og så lige enkommentar om julekrydderier, et par alvorlige ord her fraingrediensdetektiven. Man kanogså vælge at smelte lidt smør eller ghee, og bruge dette i stedet, ellerenanden olie med neutral smag
Bland cremefraiche med resten af sukkeret og vanillesukkeret. Jeg vil anbefale at der bruges håndkraft til at piske cremen, eller elpisker på laveste styrke da den bliver meget tynd i konsistensen når man bruger køkkenmaskine
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.