Jeg var simpelthen kommet til at lave nogle lækre, tykke, kakao cookies, med en sprød overside og en blød midte – lige som jeg aller bedst kan lide det
Bland alle de øvrige ingredienser sammen med mosen, og rør til du opnår en lind masse. 3 spsk økologisk kakao. Spise på brød, eller dyp en rå gulerod i din kakao spread 1 dåse kikærter
Først og fremmest, forsøgte jeg her til aften at lave en lignende smoothie, men vores blender gik itu, og alt indholdet flød alle vegne (vil dog lige pointere at der havde været knas med den inden, og at det altså hverken var mig eller den pågældende smoothie, der var for hård ved den)
Denne opskrift er inspireret af Månebarnets lækre Smækkersnaps - idéen med at blende dadler og havremælk sammen fik mig til at tænke på om det mon ville være muligt at lave en cremet og smagfuld omgang varm kakao på samme måde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.