Aka Mettes kage her i huset var det som jeg bagte sammen med den mindste bandit onsdag eftermiddag. Han havde spurgt mig om vi ikke kunne bage en kage til aften-hyggen og jeg sprang med det samme til og sagde ja
Tænd ovnen på 175 grader. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i æggesnapsen sammen med smørret
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. Du får en lækker intens chokoladekage der har den rigtig chokoladesmag fra netop chokolade og ikke kakaopulver
Så fik jeg også endelig fundet en lejlighed til af få bagt denne skønne kage. Den står nu i køleskabet og venter og kalder på mig Men den skal gemmes til gæsterne i morgen
Pynt med krymmel og spiseligt glimmer og server chokoladekagen direkte fra bradepanden. Fremgangsmåde. Bland sukker, mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver sammen
Denne hindbærmoussekage smager himmelsk. Jeg har længe haft lyst til at lave noget med hindbærmousse, men jeg kunne ikke helt knække koden til, hvordan det skulle lade sig gøre
da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
vand,kakao,fløde og sukker varmes i en gryde. skal små koge og simre i 5 min. tag gryden af varmen og lad det svale i 10 min og herefter røres den blødgjorte husblads i et ad gangen
5 dl vand 300 g smør 4 æg 1/2 tsk salt 2 tsk bagepulver 600 g sukker 2 tsk natron 500 g hvedemel 14 spsk Kakao 2 spsk vaniljesukker Sigt alle de tøre dele sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.