I går aftes fik vi måske burgeren overdem alle og hold da op, hvor smagte den godt. Det var en rigtig mandeburger, men den smagte saftsusme lækkert og hvis det ikke lige var fordi den lagde en ret gedigen bund, så havde vi overvejet at nappe én til
Igen er den lavet med hjemmelavede bunde (jeg nyder virkelig at gå i køkkenet og bruge tid på at bage), men du kan også springe over hvor gærdet er lavest, og købe nogle gode chokoladebunde
Når grynene står i blød natten over, bliver de blødere, hvilket gør dem lettere at fordøje. Dette kan gøres med alle slags gryn, og du behøver ikke at koge dem til grød næste dag – de kan sagtens spises direkte fra køleskabet med fx sojayoghurt og frugt, eller med plantemælk
Jeg er udemærket klar over, at jeg ikke har verdens største mave, kan se mange andre i samme uge har langt større babybuler, men for mig er min mavse altså ret stor
300 g smør300 g sukker5 æg1 dl mælk300 g hvedemel100 g kakao2 tsk bagepulverSolbærmarmeladeFrosting. Min mor gav mig på et tidspunkt en opskrift på en chokoladekage som var lagt sammen med solbær eller blåbær marmelade og pyntede med lakridsflødeskum
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.