Smelt smørret og rør det sammen med de andre ingredienser. Smelt chokoladen og rør det sammen med kanel (kan udelades, hvis du ikke har lyst til et jule-touch)
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Denne lækre tærte laver jeg normalt med Oreo-bund. Men da denne her skulle serveres for min lille niece, som har soja-allergi, måtte jeg være kreativ, Derfor forsøger jeg mig med en Digestive-bund i stedet
Men jeg er ikke helt så vild med når fyldet ovenpå knaser for meget. Jeg gik i gang med at google, og fandt ud af at hvis man vil undgå det der knasende fyld skal man blande kagecreme i
Jeg er ikke vild med hindbærsnitter, der smager af ubagt dej, og jeg er heller ikke vild med de meget “økologiske” udgaver, der er mere mørke i det – som man i øvrigt kan købe for overpris på diverse trendy bagerier
VERDENS BEDSTE CHOKOLADE BROWNIE MED HASSELNØDDER OG SALTKARAMEL. Jeg har tidligere delt denne luftige chokoladekage med saltkaramel på bloggen – allerede dengang havde jeg en idé om, at jeg absolut også måtte prøve samme lækre saltkarameltop på en skøn, chokoladefyldig og fudgy brownie
Beklæd en rund form (ca 22-25 cm diameter) med bagepapir og kom chokoladekage dejen deri. Klik for at se video, hvor jeg laver opskriften her >> Kom smør i en gryde og smelt det over mellemhøj varme
Pynt med de resterende bær, og sigt evt. med flormelis. 15-16 cm) og drys med mel eller kakao. Denne kage er fra den svenske blogger Linda, som har den fantastiske kageblog callmecupcake
Nogle medlemmer kom op til mig idag, og spurgte om jeg så lavede sund kage (vi befinder os vel i fitnessverdenen), og sund kage som i uden sukker, uden smør og uden mel, men der måtte jeg skuffe dem
Fordel dejen i en muffinbradepande beklædt med papirskapsler. Pisk med en elpisker æggehvide og sukker over vandbad ved høj varme til en luftig og fast masse dannes
Vend det i dejen skiftevis med teen. pyntes med lidt græskarkerner. 22 x 30 cm) med bagepapir og hæld dejen heri. Du kan erstatte glasuren med 150 g smeltet chokolade rør ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.