(Jeg lavede kagen i en 16 cm springform. Hvis du laver den i en 20 cm i stedet skal du lave ½ gang mere af bunden, men moussemængden tror jeg vil være fin - ellers så lav lidt mere)
Det kan faktisk nåes endnu. D. Jeg har bagt en Engelsk Søsterkage, af nogen kaldet Krydderkage, ovenpå har jeg hældt et tykt lag glasur og pyntet med cocktailbær, skåret halvt over
Candle cake. Julekage med julestjerne. Din gode veninde sagde for en uges tid siden, hvornår laver du en kage til mig, og denne slags kage har jeg kikket på for et stykke tid siden, og syntes det kunne være sjov at lave, så min version ser altså sådan ud
4 dage tilbage. Dagens opskrift er lidt en blanding af en milkshake, proteindrik og smoothie. Alt i alt giver den en dejlig smag af jul, da den krydres med kanel og vanille
1. søndag i advent. Jeg ELSKER julen, og jeg bliver aldrig nogensinde for "gammel" til den. Det er nok også derfor jeg i tre år nu, har fejret julen, med at give jer en julekalender med sundere julegodter
Join and stir 1. 5 cups of melted butter 2 cups of sugar 2 teaspoon vanilla 4 eggs Mix 5 flour cups, 2 teaspoon salt 2 teaspoon baking powder Slowly add these to first ingredients list Knead dough and split it into 3 pieces leaving it to cool down for 45 mins - 1 hour
Når nu du står tilbage med rester af både brunkager og risalamande efter juleaften. Så har jeg her en lille nem idé til, hvordan du kan få brugt resterne, og samtidig have en lækker kage du kan servere i dagene efter jul
Bager hvert år en gigant julekage, og her er det ikke størrelse men vægt vi taler om. Jeg har mange gange bagt den traditionelle engelske julekage med masser af tørrede frugter, cocktailbær og nødder samt den klassiske icetopping, men sidste år fandt jeg en lidt anderledes opskrift og investerede samtidig i en smuk bageform, så det bliver denne udgave igen i år
I dag har jeg bagt julekager, eller rettere vaniljekranse uden "kranse", haha. Kære dig derude. Jeg er fuldstændig vild med vaniljekranse, men da jeg følte mest for at pynte kager, valgte jeg at bruge en opskrift på vaniljekranse, men i stedet for at lave dem til kranse, lavede jeg dem til andre former
Julekager. Brunkager. Fedtkager. Denne småkage er kendt under flere navne. Dens mange identiteter ændrer dog ikke på dens udsøgthed og bestemt heller ikke på dens gamle historie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.