æv så gik den ikke længere - er blevet godt og gammeldags forkølet. Den bedste kur mod mine forkølelser er suppe, ingefær og massere af min yndlings pukka te (den med lakrids/pebermynte)
) Og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet koteletter i fad (om nogen sinde). Krydder dem med salt & peber og drys dem herefter godt med paprika
Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8. -
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.