Lækker syrlig og luftig citronfromage som mormor ville have lavet den. Let syrlighed som smager fantastisk sammen med den iskolde flødeskum der er på toppen og så lidt revet citronskal
Egentlig var jeg også lidt spændt på hvor godt jeg egentlig ville kunne lide det, for er normalt meget til chokolade og den slags og knap så meget til frugt-desserter
Del æggene og pisk æggeblommer hvidt med sukker. Riv skrællen af citronerne, og pres saften af dem. Tag husblassen op af vandet, og læg den i en lille gryde med det vand, der hænger ved
C. i. t. r. o. n. f. m. a. g. e. l. d. j. J. s. y. ,. k. ø. æ. v. å. h. u. D. p. b. A. c. O. G. I. /. 1. 0. -. 2. 5. 4. 3. z. w. ½. E. x. F. P. S. H. N. V. T. M
Det siges at citronfromage har fået et comeback, og er blevet trendy igen på de finere restauranter. Jeg foretrækker en fromage der er dejligt skarp og syrlig - jeg synes citronsmagen skal være markant
De eneste frugter det er sæson for i øjeblikket er citrusfrugter og rodfrugter. Jeg har også været bange for husblas, men efter at have lavet denne nogen gange, er min angst gået over og blevet til en fascination, jeg gerne vil dele med andre
D. e. r. i. k. n. o. g. t. s. m. c. f. a. ,. d. å. l. v. ø. h. E. j. w. æ. u. b. p. H. P. S. L. /. -. (. 4. ). 2. 1. 3. ½. B. ü. K. 5. R. 6. 7. y. 8. F. 9. 0. V. ) g
E. n. l. e. t. o. p. s. k. r. i. f. å. u. g. d. j. y. c. m. a. C. b. v. -. ,. æ. h. D. ø. S. L. T. 2. 0. 1. 6. 3. 4. 8. 5. ½. P. I. K. 7. R. 9. V. H. O. F. (. /. ). Æ
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.