Stil kagen på køl mindst et par timer og skær den ud i små fine stykker, med en skarp kniv. Smelt smør og bland det godt sammen med brun farin, kokosmel og hvedemel og tryk det efterfølgende ud i et fad beklædt med bagepapir (20×20 eller springform diameter ca 20cm)
Om søndagen gør vi os ekstra umage med vores mad og bordet er dækket med dug, lys og blomster. Start med at knække kiksene, de må gerne være lidt grove i stykkerne
De er ikke ligeså sukkersøde, som dem man køber hos bageren, men hvis man har en meget sød tand, kan man sagtens tilsætte lidt ekstra sukker til marmeladen eller mørdejen, men jeg kan nu ret godt lide den syrlige hindbærmarmelade i samspil med den sprøde mørdej og den søde glasur
Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
Det er forøvrigt første gange jeg prøver at lave min egen vaniljecreme og jeg er så tilfreds med resultatet at jeg nu har bestemt mig for aldrig mere at købe en færdig
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Så jeg vil da lige dele opskriften med jer, for det er en virkelig nem og lækker kage. Smelt smøret, og rør det smeltede smør sammen med sukker og vanilijesukker
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Lækre, sprøde blomkål blandet sammen med en lækker creme. Der er nu intet som en grillaften med godt kød på grillen, en lækker, frisk salat og så lige en portion kartoffelsalat
Tunen skal jo røres op med noget, men jeg vil helst være foruden den syrlige undertone fra yoghurt eller cremefraiche, og samtidig har jeg ikke lyst til at bruge ren mayonnaise
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.