Tag hokkaidoen ud og vend den med åbningen opad. Derfor kan de bruges til dekorativ mad, der også smager dejligt, som for eksempel fyldt med krydret svinekød og valnødder
Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
I aftes stod den på Hokkaido/broccoli/rødbede suppe med oksekød og den gik rent ind. Kernerne fra græskaren kan smides en tur i ovnen med salt til topping
Bloggen er gået i græskarmood, så her kommer endnu en opskrift medhokkaido. Da jeg i efteråret var på besøg hos en rigtig øko-landmand, fik jeg en masse af årstidens grønt med hjem
Med nogle andre græskar bliver konsistensen mere vandet som squash, når du ovnbager. Ryst posen grundigt, så der ligger en fint lag på alle hokkaidooverflader
Det vidste altså ikke lige hvad var, da hun sms'ede mig og spurgte om jeg ville spise med. Er lige kommet hjem efter en hyggelig aften hos min mor, hvor jeg var inviteret på Hokkaido suppe
Har lavet Hokkaido græskar suppe og bagt en lækkert madbrød dertil. 1 Hokkaido græskar4 normal størrelse kartoflerFrisk chili (efter smag, kommer an på om man vil have den stærk eller Meget stærk)1 løg1 grøntsagsboullion terning4-5 dl vandPaprikasaltSvits løg, chili og paprika i lidt olivenolie og tilsæt græskar, kartofler, boullion terning og vand og kog det op, lad simre i ca 15-20 min og blend det derefter. Form dejen rund og snit det så der er 8 trekanter, pensl det med mælk og kom Timian, Oregano og en anelse bailikum hvis du ønsker det på
Sørg for, at hele hokkaidoen er dækket med kanel. Med julen følger mange traditioner. Når hokkaidoen varmes, får den lidt konsistens af en melet kartofel / pommes frites
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.