Disse vidunderlige og lækre cookiesmedpeanutbutter og mørk chokolade smager helt vildt godt. Jeg har ernæringsforbedret mine cookies ved ikke, at tilsætte sukker, men i stedet har jeg anvendt Sukrin Gold til at søde med
Sprøde amerikanske chocolate cookiesmedpeanutbutter og rice krispies. Det her er nok en af mine yndling cookies da jeg gerne vil have de er sprøde hele vejen igenmen, og det må jeg sige de her er
♡ Cookiesmed karamelstykker. I den originale opskrift (som skal findes her) skulle der æg i, men dem har jeg selvfølgelig bare erstattet med de fantastiske loppefrøskaller, som kan købes i de fleste dagligvarebutikker fra Urtekram eller under navnet HUSK
Smelt smørret og pisk det sammen medpeanutbutter og sukker. Kagerne sættes på en bageplade med en ske - med godt mellemrum, da de flader ud under bagningen
Jeg har faktisk lavet to varianter af mine peanutbuttercookies. I den anden skar jeg et æble i tern, kogte i et par minutter, så det blev mørt og tilsatte det i dejen sammen med grove chokoladestykker (70 % mørk Lindt chokolade)Basis ingredienser til begge varianter. 4 æg100 g sukrin100 g ris- eller mandelmel (Du kan også svitse hasselnødder på en tør pande, blende dem og bruge det som mel)4 spsk peanutbutter (så rent som muligt. 1 æble, skåret i tern, og kogt sammen med lidt vanille og kanel. Bland ris- eller mandelmel med kardemomme, allehånde, kanel og bagepulver4. Hæld melblandingen sammen med ægge/sukkermassen sammen med det smeltede smør, peanutbutter (og de møre æbletern, hvis du laver version 2)5. 4 spsk peanutbutter
De smager ligesom dem man får på caféer og er lavet med massere af smør og sukker. Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt
Jeg var simpelthen kommet til at lave nogle lækre, tykke, kakao cookies, med en sprød overside og en blød midte – lige som jeg aller bedst kan lide det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.