Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilk blegselleri og et par salvieblade. Lad ilden dø ud, hvorefter du drysser mel over og hælder vinen ved
Det er "forbudt" at springe den del over - da det er dette trin som giver saucen den gode smag. Ja, det er så ved at være sidste etape med sovse-mad for denne sæson
-. -. -. -. -. -. D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Kog dem godt møre i vand - uden salt. Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
Hjemmelavet Pain au chocolat til morgenbordet. Den anden dag bagte Jesper og vores egen lille køkkenhjælper, Esther hjemmelavet Pain au chocolat til morgenbordet, og Gud hvor de smagte himmelsk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.