Som for eksempel hasselbackkartofler og bearnaisesovs og måske en tomatsalat. Cordonbleu – eller gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – er en ret, jeg – hver gang jeg serverer den – tænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
D. e. n. f. r. a. s. k. o. u. t. -. l. C. d. B. ,. h. v. æ. j. i. p. 1. 0. å. y. g. m. b. L. '. O. S. E. (. 5. 7. 8. ). ". _. c. I. T. 4. J. 2. ø. /. V. K. H. ♫. F. A. R. P. Ø. Å. %. M. 3. 6. g l
Denne gang en schnitzel cordonbleu - det vil sige en paneret schnitzel fyldt med skinke og ost. Her er et bud på endnu en klassisk ret, som sagtens kan laves på LCHF-manér
Næsten morgen blander du de resterende ingredienser i skålen. 1. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. m. h. ,. a. M. l. v. d. g. H. u. æ. b. ). J. å. y. N. j. ø. 1. I. –. 2. -. 3. (. 8. c. E. S. B. /. L. 0. 5. F. T. P. K. O. R. V. z. Ø. G. w. +. A. 9. ) l
Jeg lavede dem til morgenmad her til morgen – det tog mig ca. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med programmet Den Store Bagedyst og moderprogrammet fra England, The Great British Bake Off
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.