frisk revet ingefær svarende til et tern på ca. Jeg elsker den i alle versioner, lige fra den helt klassiske med hvidløg men bestemt også de lidt skæve versioner med fx
Bland de færdige mandler med paprika og opbevar dem i tætlukket glas. Hvis du bare ønsker de almindelige salt mandler, lader du selvfølgelig bare være med at tilsætte paprika
timianFriskkværnet muskatLidt saltFrisk spinat (jeg tager det altid på slum)Smør eller kokosolie til stegningStart med at skylle spinaten grundigt (spinat har en tendens til at være fyldt med jord) og "slå den ned" i en gryde ved lav varme
- Skræl kartofler og skær dem i tern, hak forårsløg og skær hvidløg i tern( det behøver ikke være bittesmå tern, da suppen alligevel skal blendes til sidst) - Hæld vand i til det lige dækker, kom bouillon terningen deri sammen med hvidvin og lidt salt
Jeg har forsøgt mig lidt frem med lakridsrodspulver og synes det er den passende mængde så det kan er ettvist og ikke en gennemtrængende smag kan man lide en mere kraftig smag øges mængden af lakridrodspulver blot
På min egen kagefavoritliste kommer der ganske vist mange kager inden jeg når til Bedstefars Skæg, men det skal da bestemt ikke afholde mig fra at glæde min mor Den var i øvrigt til hendes strikkeklub, så jeg var ikke engang inviteret til kagespisningen… Min mor og hendes strikkeklub synes, Bedstefars Skæg er en fantastisk kage, så hvis du er i samme båd, kommer der her (endnu) en opskrift på den gamle klassiker – dog medettvist, da jeg sneg lidt appelsin og lidt marcipan i kagedejen… Det havde de luret i min mors strikkeklub, men den fik nu ros med på vejen alligevel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.