Hvis der er en dessert jeg vender tilbage til igen og igen, så er det altså creme brulée. Det er bare så skønt med en dessert der står klar i køleskabet, så man ikke skal tænke på det på dagen
En af dagene op til jul, da jeg var ved at gøre de sidste gaveindkøb, faldt jeg over det fineste Crème Brûlée-sæt og ærgrede mig over, at jeg ikke havde nået at få det på ønskesedlen
L. i. t. v. r. g. ,. s. m. a. k. e. p. å. d. n. f. ø. j. o. b. l. c. ". ). . C. è. û. é. F. -. y. D. h. I. T. 6. 5. 1. u. 3. H. S. V. P. 8. 0. 4. E. 2. 7. '. B. O. R. M. N. t L
E. n. y. ,. m. e. s. k. ø. v. a. r. i. t. o. f. d. l. c. è. b. û. é. p. M. g. A. J. h. u. (. j. ). H. ". å. D. æ. 2. -. 5. 6. 1. ½. 7. 0. 3. R. S. F. V. K. 4. P. L. 9. T. 8
. Crème brûlée er oprindelig lavet på mælk og fløde. Vores version er lavet på sojamælk og sojafløde. Den smager skønt og har en dejlig cremet konsistens
Jeg har længe gået med en lille drøm i maven om at lave Crème brûlée med hvid chokolade. Drømmen er gået i opfyldelse og det er næsten for godt til at være sandt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.