Fordel dem ud over en bradepande med bagepapir og hæld salt og evt. Jeg lavede hokkaidosuppe (se opskrift her) og kunne ikke nænne at smide kernerne ud
Kikærter og aubergine har altid gået godt i spænd med hinanden samt med citron, persille og tahin, så jeg tænkte, at disse fem ingredienser skulle have en chance med de ristede valnødder
Skær blomkålsbuketterne i helt tynde skiver og det samme medæblebådeneog forårsløg. Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud med spidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
Og så smager den bare rigtig godt sammen med saftige æbler, frisk persille ogristede pinjekerner. Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder ogæbler, der lige nu er i sæson
Snit æblerne i tynde strimler. Dejlig, smuk og børnevenlig salat af nogle af de gode kålsorter vi har. Hvidkål, rødkål, spidskål – både rød og hvid – samt blomkål, giver en rigtig god bund i en salat
Skær æbler i små tern og tilsæt i skålen med kål. Det gav mig lyst til, at eksperimentere lidt med en salat der både kan spises i løbet af efteråret og vinteren, men som bestemt også er oplagt at servere i juletiden som tilbehør til resten af julemaden
, og beklæd en bageplade med bagepapir. Hvis I vil have et traditionelt salt madbrød, skal I skifte proteinpulveret ud med en variant med neutral smag eller evt
Cremet speltotto med ærter og. Speltotto er ligesom risotto, bare kogt på perlespelt, og i dette tilfælde ogsåmed små tern af jordskokker, rørt med lidt parmesan og toppet med skiver af sprøde efterårsæbler, frisk persille ogristede hasselnødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.