300 g champinon ( gerne ældre svampe , de giver mere smag ) 100 g frist spinat 1/2 li kyllingefon 2 dl fløde Timian Salt Peber Rengør champignonerne og skær dem i kvarte
" er suppen her perfekt. Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Server suppen med koriander, dukkah og brødsticks. Skær brødet i stænger og vend med olien. Fordel brødet på en bageplade og rist i ovnen ved 200 grader i ca
Pigerne på besøg en kold vinteraften - det kræver vino og en fyldig suppe med masser af fyld. Tit synes jeg, at det er fyldet/toppig, der gør det meste for en suppe
Har lavet Hokkaido græskar suppe og bagt en lækkert madbrød dertil. Suppe. 1 Hokkaido græskar4 normal størrelse kartoflerFrisk chili (efter smag, kommer an på om man vil have den stærk eller Meget stærk)1 løg1 grøntsagsboullion terning4-5 dl vandPaprikasaltSvits løg, chili og paprika i lidt olivenolie og tilsæt græskar, kartofler, boullion terning og vand og kog det op, lad simre i ca 15-20 min og blend det derefter
" er suppen her perfekt. Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Laurbærbladet fiskes op og med en stavblender blendes suppen dejlig cremet. kødet ud af hokkaidogræskaret, gem kernene og tryl skallen til en Græs-Karsten)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.