Skær æbler i små tern og tilsæt i skålen med kål. Det gav mig lyst til, at eksperimentere lidt med en salat der både kan spises i løbet af efteråret og vinteren, men som bestemt også er oplagt at servere i juletiden som tilbehør til resten af julemaden
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Start med at hakke løgetog svitse det i en spsk olie i en stor, dyb pande. Hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal du duppe tomaterne tørre og for at give retten mere smag, kan du stege løgene i lidt olie fra tomaterne i stedet for olivenolie
Start med at skære kyllingen i mundrette stykker, løgoghvidløg snittes fint. Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Mos herefter de søde kartofler og bland sammen med skyr og hakket hvidløg. Jeg var forleden nede at handle, og skulle bruge nogle avocadoer, som jeg ville lave en cremet bønnesalat af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.