Si dem fra, kog ned til passende konsistens og smag til med hindbæreddike, salt og peber. Overhældes med koldt vand, hvorefter de skulle være nemme at smutte skallen af
Beklæd en si med ostelærred og stil den med en skål under. Det er hurtigt og nemt at fremstille sin egen gedeost, så snart man har anskaffet sig ingredienserne
Server med små stykker ristet italienerbrød – og et par andre slags crostinipålæg. Kør det grundigt, så det bliver en fløjlsblød blanding, hæld det over i en skål og smag til med tomatpure
Crostini er måske nok den aller mest kendte og klassiske italienske anti-pasti og er i al sin enkelhed jo bare ristet brød penslet med olie og toppet med det fyld man nu synes om
Derefter hældes den kogte pasta i "sovsen" og vendes forsigtigt med fignerne. Svits hvidløgene i olien og kom derefter spinat, hvidvin, gedeostog citronsaft på panden
Forleden havde jeg en slags crawings efter en sådan crostini, så jeg lavede lige nogle selv. Min gode ven Thomas laver de her fantastiske crostini, som bare smager af mere, når først man har taget den første bid
Sødmen fra græskar harmonerer godt sammen med den kraftige smag af gedeost. Jeg har lavet mange tærter igennem tiden, men jeg har dog aldrig prøvet med græskar, men det var helt sikkert ikke sidste gang
Læg et par spinatblade i bunden af hver tærte og fyld ud med et par skiver gedeost. Det startede egentlig med, at jeg skulle købe to oste og bage et knækbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.