Croutoner lyder faktisk lidt bedre en ristede brødterninger, så her i opskriften har jeg valgt bruge navnet croutoner, som oprindelig stammer fra det franske croûton
Først skal du finde noget i passende størrelse til at stikke dine croutoner ud med – jeg kan godt lide at det er nogle små mundrette hapsere, så jeg brugte et sherryglas, men man kan jo også vælge et glas med en lidt større omkreds – eller måske har man en udstikker til småkager og lignende der er passende
Server fisketataren i glas sammen med spinat og de grove brødcroutoner. Laksetatar med spinat og grove croutoner150 gr helleflynder150 gr fersk laks150 gr røget laks6 dadeltomater1 bundt koriander1 bundt purløg6 spsk olivenolie2 limeSalt og peberSørg for at fisken er helt frisk og sig til fiskehandleren den skal bruges rå
E. f. t. e. r. å. s. u. p. i. d. o. g. n. a. m. k. l. v. -. D. ,. j. ø. b. c. y. æ. I. h. N. J. (. 6. ). K. P. C. 2. 5. 0. /. 3. 4. %. 1. ½. F. S. T. B. R
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
D. e. t. r. n. a. f. d. l. æ. k. s. c. o. p. i. ,. v. ø. m. g. u. b. h. -. å. L. j. (. y. ). 4. S. 1. 3. 0. F. 2. O. C. 5. B. K. 6. 7. H. 8. 9. G. é. m l
strimlet icebergsalat, gulerødder, rød peber, agurk, minimajs, champignons, feta (Puck eller anden blød blok-salatost), marinerede hvidløg, croutoner (hvidløg til Christian, Svansøs provence-croutoner til mig) og så noget af det vigtigste
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.