50 g
mandler (evt. smuttede, da det giver en lidt mildere bid, personligt har jeg ikke noget imod skallen er med --> der sidder mange af fibrene og vitaminerne)
50 g
friske dadler
evt. lidt mandelessens hvis du vil have en mere intens smag, men vær forsigtig med at putte for meget i. Det giver helt klart bedre smag
E. n. l. e. t. b. a. g. k. m. d. r. c. i. p. o. f. s. M. ø. v. ,. u. D. y. S. æ. h. L. T. 3. 0. å. j. (. 8. -. 1. 2. ). 5. C. V. P. I. R. /. =. B. H. K. J. ) l
Har ikke lige fundet på et navn til kagen. Denne lækre kage blev fremstillet i weekenden og faldt i god jord fredag aften et par timer efter burgerne var spist og børnene var faldet til ro
Smør det ud på pandekagerne, rul dem fast og skær i skiver. I går lavede jeg et eksperiment. ) Jeg fandt rester frem fra køleskabet og improviserede – og opfandt mig egen tunrulle
Ved godt jeg nok er alene om at kunne finde på at lave dem midt om natten efter en bytur, men de fungere også perfekt som en snack til en god øl eller et glas rødvin, eller som en del af en tapas/antipasti
Tykkelsen af bananskiverne på billedet giver dig en smule blidere smag af lakrids. Jeg har længe ledt efter en god løsning, men de fleste færdigkøbte produkter indeholder en eller anden form for stivelse, hvoraf den værste er hvedemel
4 skiver bacon tyndt skåret2 skiver tomat4 ægJeg forede 2 pannecotta forme med bacon, lagde en skive tomat i bunden og slog 2 æg ud i hver. Så i en forvarmet ovn 200 grader i 10-15 min
Siden da, er jeg stødt påden mange gange. Mine forældre krævede kage til aftenteen. Men jeg fik først interesse for denigen, da jeg så, der lå en version af opskriftenpå kvalimad
De gør simpelthen min krop lettere påenmåde, min fordøjelse fungerer bedre og. kommentarerne, og herudover har jeg faktisk altid en pose hakket grønkål på
Af det afhænger selvfølgelig hele mængden af ingredienser, men i første omgang, naturligvis æg. Jeg vil, påingen mulig måde, påstå, at jeg er nogen form for mesterkok, men man har vel lov, efterhånden, at have et par opskrifter, man kender rigtig godt
N. e. m. l. i. g. p. å. M. c. D. o. n. a. d. s. ). E. f. t. r. b. j. u. ,. k. v. ø. h. æ. -. y. H. I. é. Y. B. K. 9. 2. 1. 0. 3. V. 8. 4. P. /. S. G. T. F. O. C. A. w. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.