De lækreste og mest svampede Nutella Cupcakes. Opskriften er med Swiss Buttercream Marengs, hvilket jeg næsten altid bruger som frosting på mine cupcakes
17. 15, så er det altså ganske ganske nødvendigt med en omgang sukker - specielt når man samtidig måtte vente i spænding over, at høre resultatet af hundebimsens dyrlæge besøg, da Peter jo grundet mit kursus, måtte hente hende alene. Jeg kan dog fortælle, at alt gik godt og at bimsen nu er 1 kg. bagepulver1 tsk. salt100 g. smør1 dl. 100 g. nutella (eller 15 tsk. Fyld dine muffinsforme 1/3 op og kom herefter en teskefuld nutella ned i midten og fyld så den resterende dej i formene. Bag kagerne ved 175 grader i ca. 100 g. natural flødeost160 g. 1 tsk vanillesukker. 100 g. 1 dl kærnemælk. 100 g. 100 g. 160 g
Lyserøde sukkerhjerter til pynt. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
100 g rørsukker1 tsk vaniliepulver / korn fra en vaniljestang eller 2 tsk lakridpulver5 dl flødeekstra sukker til drysÆggeblommer, sukker og vaniljepulve/lakridspulver piskes godt sammen. De bages ved 110 grader i ca. 100 g. 1 tsk vaniliepulver
I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Mine børn bad mig lægge opskriften på bloggen , for disse cupcakes skulle laves igen en anden gang
pynte. Opskriften rækker til 8-12 stk. 125 g smør. 1/2 dl sødmælk. 125 g mel. 1/2 tsk salt. korn af 1 vaniljestang. 125 g rørsukker. 1 tsk bagepulver. 100 g frosne jordbær. 1 vaniljestang (kornene). 100 g frosne jordbær (Blendede, det er vigtigt at alt saften kommer med). 1. Bag kagerne ved 200 grader i 15-20 min. 125 g. 1/2 dl sødmælk. 125 g. 1/2 tsk salt. 1 vaniljestang. 125 g. 1 tsk bagepulver. 100 g. 1 vaniljestang. 100 g
Inden jeg pyntede kagerne opbevarede jeg frostingen i sprøjteposen på køl. Der var en del som kommenterede, at mine fødselsdagscupcakes så fristende ud
De kan også sagtens spises som muffins, uden pynt. Julede kanel cupcakes med cremecheese frosting. Jeg synes virkelig de er lækre, jeg elsker kanel så det er oplagt jeg skulle kreere sådan en cupcake
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. I. s. ø. n. d. a. g. v. r. e. S. u. p. B. o. w. l. ,. å. i. b. t. f. h. y. m. D. (. ). c. k. æ. C. F. A. -. E. 4. 6. 0. 5. 3. /. 2. 9. j. K. 7. 8. T. N. R. J. M. *. H. ". P. L
Hvis den er for tynd tilsæt lidt mere flormelis Jeg har pyntet med friske jordbær og et hjemmelavet chokolade hjerte (mørk chokolade)God fornøjelse med bagningen
De af jer som følger mig på Instagram (@byjennip) har allerede set disse cupcakes. Jeg har et par gange før lavet cupcakes med tofarvet frosting, men tænkte at jeg lige ville prøve at vise/forklare hvordan man gør, til de af jer der ikke ved det
1/2 tsk. 1/4 - 1/2 tsk. 1. Kagerne skal bages ved 170 grader i ca. Fyld kun 1/2 op, så der er plads til, at de kan hæve. 15-20cupcakes. 100 g. 125 g. 1. 1/2 tsk vanilje ekstrakt. 1/4 - 1/2 tsk vaniljekorn fra urtekram. 100 g. 125 g
Lad kagerne køle af inden du pynter dem. Cupcakes. Pynt kagerne med cremen når de er afkølet. Cupcakes. 2 æg100 g. rørsukker15 g. vaniljesukker120 g. hvedemel1 tsk. bagepulver1 dl. 1 dl. hvid chokolade1 dl. Bag kagerne ved 180 grader i 12-15 minutter til de er gyldne. 100 g. 15 g. 120 g. 1 tsk bagepulver. 1 dl mælk. 1 dl piskefløde. 1 dl
Afkøles helt inden de pyntes. Yummi efterårs cupcakes med æble og valnødder toppet med karamel frosting15-18 stk. 110 g smør sturtemperatur225 g sukker2 æg275 g hvedemel1. 5 tsk bagepulver1 tsk kanel1/2 tsk ingefær1/2 tsk kardemomme1,2 dl mælk1-2 æbler revet ca. 100 gram50 g valnødder - hakketFrosting110 g smør stuetemperatur500 g flormelis1 tsk vaniliesukker60 ml mælk100 g dulce de leche /dulce latteSmør og sukker røres sammen til en blød og ensartede masse. Dejen hældes i muffinsforme og bages ved 160 grader i 20-25 minutter. Der var gang i det lille cupcake bageri i går , der blev bagt 60 kager i alt. Manden har fået 50 med på arbejde i dag - han har sidste arbejdsdag efter 16 år i sammen koncern. 15-18 stk. 110 g. 1. 1 tsk kanel. 1/2 tsk ingefær. 1/2 tsk kardemomme. 1,2 dl mælk. 1-2 æbler revet ca. 100 gram
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. U. h. y. g. e. l. i. c. u. p. a. k. s. t. n. d. V. o. f. ø. r. 3. b. v. ,. w. M. m. æ. å. J. D. j. H. ). C. 2. 0. 8. ½. G. -. 5. S. &. T. P. B. K. /. 4. L. F. ". " g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.