På grund af højden – det er jo en sauterpande – kan panden bruges til alt slags madlavning, og du behøver derfor ikke investere i mange forskellige slags
Dette var et eksperiment, som faktisk blev ganske vellykket. Vores madbudget er ikke det mest imponerende, så nogle dage skal det bare være hurtigt, sundt, nemt og billigt
Jeg har får en rigtig behagelig følelse, når jeg pudser gammelt sølvtøj, polerer en beskidt rude, udspartlerhuller, maler en væg i en ny farve OG når jeg skal piske, som gjaldt det døden, hvorfor jeg altid laver opbagte sovse
Stépane Reynauds to kogebøger fra i år, Gris & Søn og Bistro – traditionel fransk mad, emmer begge af passion for det ærlige og ægte franske landkøkken
Eller lad løgene blive i – det gør jeg fra tid til anden, hvilket giver en mere “rustik” sauce, som ikke helt er efter bogen, men som stadig har masser at byde på
Derfor blev ugens "sovseetape" afsluttet med en stor portion Coq au vin blanc, så mandag skal vi nyde de sidste rester, og istedet laver vi sliders til aftensmad i dag søndag
Eller du kan vælge en Schubert Sauvignon Blanck fra New Zealand som er særdelesvelegnet til asparges – hvis du vælger at servere asparges til – som jo har en syre der ikke går til en hvilken som helst vin
- en lækker sommertreat med mange mulighederFor efter at have cravet alt med rabarber i, og efter mange nedstirrende timer på mine forældres langsomtvoksende rabarber, ja så kunne jeg altså ikke dy mig den anden dag, så jeg hamstrede de få rabarber der var klar, og der blev da også en lille buket ud af dem
Når man har spist på verdens bedste restaurant, bør man da dele ud af oplevelsen, ikk. Min mening har altid været, at hvis jeg en dag skulle på NOMA, så skulle den have hele armen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.