Jeg har ferie i denne her uge, og forsøger at forsøde hver dag med lidt "julet", men det bliver hurtigt mange kalorier, med mindre man laver en sundere udgave
Der spises havregrynskugler, klejner, brunkager, pebernødder, risengrød, æbleskiver (som i går) and/medister/flæskesteg, kartofler, brune kartofler, rødkål, brun sovs og risalamande
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Tilsæt dernæst farsen og steg let. 1) Bland alle ingredienserne til mørdejen sammen og ælt til en ensformig masse. 2) Skær champignon og løg i skiver og steg dem. 3) Bland æg, fløde, revet ost og salt i en skål. 4) Kom dernæst kødet, løg og champignons over i æggemassen og bland sammen
med softice, chokoladesauce eller medkanelsukker. De har stået på to-do-listen i lang tid og jeg er glad for jeg brugte lillejuleaften på at tilberede dem og nyde dem i sofaen med Tommi og Buddy
Server medkanel-sukker. Rør risengrød, sukker, vanillesukkerog mandler grundigt sammen med en ske. Fedtet kommes i en skål sammen med sirup og vanille og piskes til skum med de kolde piskeris
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.