Dagen i går, baglæns
Det er bare sundt
Det er bare sundt
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Blomkålsbearnaise (2-4 pers.)
  • ½ blomkålshoved
  • 1 tsk tørret estragon
  • ½ tsk. salt
  • 2 dl vand
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 25 g smør
  • 25 g mel
  • 1 æggeblomme
  • 1/4 dl fløde
  • Del blomkålshovedet i små buketter og kog møre med estragon, salt og vand.
  • Blend med hvidvinseddike.
  • Smelt smør i en kasserolle og lav en melbolle heri. Tilsæt fløde og tag fra varmen.
  • Pisk en æggeblomme ind i og sæt tilbage på varmen.
  • Tilsæt blomkålspuréen og server til bøf, medister eller pommes frites som du ville almindelig bearnaise, men med bedre samvittighed.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.