I aften skal vi have de bøffer, som var med i den "kødkasse" som jeg købte hos Årstiderne. Bøffer. Herefter slås der knude på posen, og indholdet rystes, hvormed olie og krydderier fordeles ud over alle kartoflerne
nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Tilsæt så en finthakket, rød chili (eller mere eller mindre, alt efter hvor stærkt du kan lide det) sammen med et par håndfulde skønne svampe i grove stykker
Jeg begræder, at jeg ikke i farten fandt et bedre kamera frem, der virkelig kunne illustrere farvespektret på tallerkenen, for fantastisk så det ud med den lilla rødkål, broccolien og limeskiverne
Efter lidt gransken på nettet fandt jeg ud af at retten er indonesisk og til trods for den lidt utraditionelle sammenblanding (set med danske øjne) er den virkelig populær, hos dem der ikke har ladet sig afskrække af fedtprocenter og sjove mix
De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Først skal pastaskruerne koges som anvist på pakken (dette er meget vigtigt, ellers ender du med knaldhårde pastaer i retten)
Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste. Grønne frikadeller m. Frikadeller er hellige og bør ikke ødelægges med diverse eksperimenter
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie. Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.