Dampet rødspætte med salat af søde kartofler, sprøde østershatte, avokado, frisèe og løg
Inspirationskit for livsnydere
Inspirationskit for livsnydere
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 4 rødspættefileter
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1-2 gulerødder, groftskåret i tern
  • 1 porre, groft skåret i tern
  • 1 dl hvidvin
  • Salt og friskkværnet peber
  • 2 store søde kartofler, skåret i små tern
  • 2-3 spsk citronsaft, presset fra en frisk citron
  • 1 spsk rapsolie
  • 200 g østershatte, renset
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 2 avokadoer, skåret i små tern
  • 1 frisèesalat
  • Salt og friskkværnet peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.