F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
C. i. t. r. o. n. f. m. a. g. e. l. d. j. J. s. y. ,. k. ø. æ. v. å. h. u. D. p. b. A. c. O. G. I. /. 1. 0. -. 2. 5. 4. 3. z. w. ½. E. x. F. P. S. H. N. V. T. M
- er der rigeligt af herhjemmeFor hvis du lige tager et kig på denne omgang billedespam fra dagen herhjemme indtil nu, så tror jeg snildt du vil kunne fornemme, at stemningen er helt i top, og at vi tror på vores danske drenge igen idag
Jeg bryder mig ikke meget om de fleste former for fisk og skaldyr, så derfor er der ingen muslinger eller blæksprutter eller lignende “sære” ting i min paella
Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Mange har haft problemer med at knække koden på den svenske opskrift og efter endnu en henvendelse i går, kontaktede jeg Minna og fik hendes tilladelse til at oversætte og udgive opskriften på dansk
Her er min udgave af den lækre opskrift på paella, jeg bruger gurkemeje i stedet for safran, da det er kendt som det dyreste krydderi i verden, og gurkemeje minder lidt om det
OpskriftPaella Valenciana, valencia, paella med kanin. Straks da jeg så kanin tænkte jeg, PAELLA. Spiste en gang en paella med kanin i Spanien, og det smager bare eventyrligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.