Derfor fik jeg i dag lavet en smadder lækker salat medfennikel, appelsin, lidt icebergsalat og sesamfrø, som vi fik sammen med skinkeschnitzler marineret i ramsløg
Pisk dressingen sammen og vend fennikelog annanas der i sammen med den groft hakkede persille. Start med at riste solsikkekernerne på en pande til de er lysebrune, tilsæt så honning og lad det koge op
Pynt med fetaost og pinjekerner der er ristet på tør pande. Olie Persille Basilikum Parmesan ost Pinjekerner Salt Peber Hvidløg Blendes kom ikke for meget olie i til at State med
Skær toppen med bladene af din fennikelog giv dem til den ko, der fortjener den mest. Skær knolden i både, læg bådene i et ovnfast fad, fordel smørternene, drys med salt og peber
Drys med vegansk ost eller gærflager og krydder med timian, oregano, salt og peber. Jeg elsker smagen af courgetter/squashog så er det oveni købet er nemt og billigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.