Disseblivertilpassprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager
Disse på billedet er en ældre portionhvor jeg 'kun' hakkedemandler & dadler på et skærebræt, men i går fandt jeg ud af, at svigermors kødhakker sagtens kunne klare arbejdet
Hvor lang tid, kommer an på melet man bruger og på maskinens kræfter. Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er udenblegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvorkimdelenikke er fjernet – det står på pakken
Dettefårnemlig forseglet sneglene, når de er rullet, så deikke går op. Johov, på sådan en dag må manspiseliiiiiiige så mange kanelboller, kanelsnegle, kanelbullar, kanelkringler, kanelbrød, og hvad de ellers har af kære navne, som manvil
omgang pebernødder og fåtrillet nogle havregrynskugler. Havregrynskugler er blevet trillet hvert år, siden jeg var barn - og i skal selvfølgeligikke være nogen undtagelse
Stil en af de to ting foran mig, og du får et vådt smækkys ligemidtipanden. Men så fandt jeg ud af, at det slet ikke er så advanceret at lave sine egne, og så fandt jeg ud af hvor godt de smagte, så nu tror jeg bestemt jeg vil foretrække denhjemmelavedevariant fremover
Det er efterårsferie og mange af vores små unger er hjemme fra skole og institution. Detbetyder at der skal hygges ekstra meget hjemme ifamilien, og derfindesikke nogen bedre måde at hygge på, end at smovse nogle lækre boller og varm kakao isig
Den har fåetsin egen plads ved siden af grillerne, så nu er det bare om at komme i gang. Nu hvorder er en fritøsei huset, så har jeg fulgt vejledningen og købt rigtigfritureolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.