Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre. Så kom der gang i fritøsen igen. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Spinatdellerne er sprødeudenpå, og så er debåde vegetariske og glutenfrie. Nogle gange popper der pludseligt ideer op i mit hoved, og så skriver jeg dem ned, og andre gange får jeg inspiration fra mad, der bliver serveret for mig
Egentlig endte jeg med at bage dennesprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriseredeæggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Lad baconen afkøle og knus desprøde baconskiver. Kyllingebrystfileter skåret i mindre stykker, og vendt i dejligt krydret rasp, ost, bacon og stegt dejligt sprød
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.