Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjordenden ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønneasparges samt feta- ogfetakombinationen, som smager supergodt
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Skyl aspargesene, knæk stokken af og kom dem i en pose medengod slat olivenolieog salt. tykke skiver på langs, pensl dem medengod mængde olivenolie på begge sider drys salt over
Medmetoden jeg bruger kan det ikke gå helt galt, og så smager det simpelthen så godt. En lækker oggrøn ret med friske grønneasparges er serveret sammenmedgrønne ærter, spinatog pocheret æg og rejer
De grønneasparges kan passende gøre kødet selskab på grillen. Rensbenene på kødet grundigt og vakuumpak det sammenmed lidt olivenolie, frisk timian ogen anelse salt og peber
Hertil lavede jeg en frisk linsesalatmed masser af grøntog citrus. I dag har aftensmaden stået på torskefilet rullet om nogle friske grønneasparges (som jo virkelig er i sæson lige nu) og omrullet med serranoskinke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.