Smag til med salt og peber. I hvert fald minder det om noget, som er meget sundt. et mandolinjer med den tilhørende “fidus”, som kan køre det til strimler samtidig – det er nemmest), og vendes herefter med pestoen
-). Krydr med salt og peber og tilsæt spinat. Derudover kan fyldet også byttes ud med, hvad du har i køleskabet, men denne kombination er hvert fald en sikker vinder
Bemærk at dette ikke er en opskrift med pasta af squash, men en opskrift med pasta og squash. Dagens opskrift er nem og enkel, lige hvad har brug for på en lun fredag aften i maj
Kog op og smag til med salt og peber. De grønne asparges renses og den nederste del brækkes af. Hæld vandet fra pastaen og bland den grundigt med saucen
I weekenden var det min fars tur til at holde fætterkusine-sammenkomst. Vi lavede to salater som min mor havde opskrifter på og så lavede vi den dejlige røde salat med rød spidskål og jordbær, som jeg har skrevet om her
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Optø spinatenog bland den medricottaog parmesan. Smag til med salt og peber. med en gaffel. Du kan også vælge, at købe sådan en ravioliform, som jeg har
Start med skaldyrsfonden - meget gerne allerede om formiddagen, den dag den skal bruges. Jeg fryser altid tomme reje-, hummer- og krabbeskaller og selvom de allerede har været kogt, så afgiver de stadig fantastisk meget smag
Dæk medricotta. Pensles med olie. Læg spinat på efterfulgt af semidried tomat og smuldret gedeost. Mini pizza medricotta, gedeost ogspinat1 rulle færdig pizzadej2 spsk olivenolie2,5 dl ricotta100 gr gedeost100 gr babyspinat100 gr semidried tomatUdstik dejen i mindre cirkler. 2,5 dl ricotta. 100 gr babyspinat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.