Jeg er ret vild med de såkaldte ‘deller’ – men altså hvem er ikke det. Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni
Auberginefad medtomater, fetaog hytteost (min version). Og det kan man måske godt trænge til, hvis man synes, at det bliver lidt for meget med julesul her i december måned
Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. kogte ris2 håndfulde hakkede soltørrede tomater1 dl. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 1½-2 dl kogte ris
Rør en fars af hakket kød, æg, mælk og hvedemel og krydr den med salt og peber. Rul farsen sammen som en roulade, brug bagepapiret til at styre farsen med
Skær de soltørrede tomater samt fetaosten i små tern og kom herefter alle ingredienser i en skål. Form den herefter som et brød og kom den i et ildfast fad
Kylling, tomater, guelrodsspåner ogfeta blandes i og der pyntes med basilikum blade. Kyllingeinderfieltterne steges gyldne i olie og hvidløg og krydres med salt og peber
Vend gnocchien med tomatblandingen og smuldret feta. Den er god enten som hovedret med en god grøn salat til, men kan også bruges som salat på grillbordet eller lign
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.