Hvis du køber økologisk svinekød, så er du med til at give grisene et ordentligt liv og du hjælper svinebonden med at kunne nedsætte pinicillinforbruget, for økologiske smågrise må ikke tages så tidligt fra moderen, at de får diarré
Det er over en ugesiden sidst, og denne opskrift er faktisk helt fra sidste fredag, men det gode vejr vi har haft denneuge, har bare ikke inspireret til at sidde inde foran computeren
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i. • 100g spelt/fuldkornsmel
Kagen smager fantastisk med en kop kakao/kaffe/te og lidt vaniljeis. Selvom jeg for det meste går op i at spise sund og ordenlig mad, så kan jeg altså også sagtens sidde og nyde et stort stykke kage
Det skal du bruge til dejen til den du ved nok kage. Det skal du bruge til glasur. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
Jeg fik desværre ikke helt gode svar fra min MR scanning af min nakke, ryg og lænd, så her i weekenden trængte vi til forkælelses mad og denne nemme og lækre chokolademousse
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Sammen med chiafrøene, som har den egenskab, at de kan suge meget væske til sig, får denne mel-frie kage, en utrolig lækker og svampet konsisens, som sammen med et knasende og lækkert topping, får alle smagsløg til at synge
Bruger du opskriften så må du meget gerne dele på Instagram med #designbydalkaer eller sende et billede af dit færdige arbejde til mig på bydalkaer (snabela) gmail
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.