M. o. k. a. ,. c. h. l. d. e. p. å. n. i. s. ø. m. r. j. g. t. b. f. H. A. S. E. L. N. Ø. D. K. R. O. 7. 5. 3. æ. v. (. 2. u. ). 0. U. F. Y. 1. /. V. T. Æ. &. P. 8. B. -. 6. y
P. o. r. t. v. i. n. ,. s. e. k. ø. d. g. c. h. l. a. V. E. L. B. K. O. M. N. S. Y. T. D. R. 1. 0. u. /. 2. p. I. C. ½. f. j. 7. 5. 4. æ. b. m. y. 6. (. 3. ). å. é. F
D. e. n. l. æ. k. r. c. h. o. a. d. g. y. t. m. s. ø. j. u. i. ,. 2. 0. (. 7. %. ). 3. f. 1. /. v. b. p. 5. G. L. A. S. U. R. P. Y. N. T. H. J. é. å. B. -. 4. V. O
Dagen efter slappet af inden turen gik til mormor og morfar efter drengene. Han kunne ikke rigtig forstå at vi ikke skulle have gæster og han glædede sig meget til at fejre mor, såderfor måtte jeg lige hurtigt lægge en lagkage sammen
Grundentildererså meget tekst herer fordi jeg måske forklarerdet hele lige lovlig grundigt. Det eneste ved dennedessert som også tit bruges i cheesecakes erkiksebunden
Og så mør, at den nærmest faldt fra benene. Jeg fyldte nemlig hele baduljen i den store ler-gryde, satte den i ovnen og tog til fastelavnsfest med ungerne
Tilsætden smeltede chokolade, og rør til cremen er jævn. Hak chokoladen, og smelt de over et vandbad. Herer opskriften på en lækker og nem cheesecake – uden brug af husblas
Tilsæt de andre ingredienser. sukker. Smelt smørret i en tykbundet gryde. vaniliesukker. 3 - 4 lakridspulver. varmes op til 115 grader og lad den køle helt af. tempereretchokoladentil 29 grader da deterhvidchokolade 100 g. 1 tsk vaniliesukker. 3 - 4 lakridspulver
stuetemperatur (såden ikke smelterchokoladen). – Blend den hårde afkølede masse til groft krymmel. – Kom chokoladen i forme på køl i køleskab ellerfryser
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag dentilsåden ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Rist rugbrødetindtil du syntes deter nok. Salt og Peder. 2 skær din avocado i strimler. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.