Den bedste brownie til is!
Jasmin Valentin
Jasmin Valentin

Den bedste brownie til is!

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 200 gram Mørk chokolade 44%
  • 90 gram Kakao
  • 200 gram Smør
  • 400 gram Sukker
  • 4 Æg
  • 2 tsk. Vanillesukker
  • 120 gram Hvedemel
  • 1 tsk. Bagepulver

Instruktioner

    Smelt chokolade over vandbad.

    Smør, sukker og vanillesukker røres, til sukkeret er helt opløst i smørret. Æggene røres i et af gangen. Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. De grofthakkede valnødder eller hasselnødder tilsættes.

    Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. Kagemassen bages i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter.

    Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.